2010-08-16 16:40:11• hírek • Szatmar.ro

Ötödik lett a VSK Orosházán

A szatmáriak két győzelmet és két vereséget értek el.

Egy nyolccsapatos nemzetközi tornán vett részt a hétvégén a bajnoki rajtra készülő Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapata a magyarországi Orosházán, ahol végül az ötödik helyen végzett.

A nyolc együttest két négyes csoportba osztották a szervezők, a VSK a Péccsel, a Csurgóval és a Ferencvárossal került ugyanabba a kvartettbe. A szatmáriak előbb 40-29 arányban legyőzték a baranyaiakat, majd egy szoros meccsen 28-25 arányban kikaptak a Csurgó ellen, végül pedig a későbbi tornagyőztes Fradi ellen is 25-14 arányban alulmaradtak. Ezzel a csoport harmadik helyén végzett, majd az ötödik helyért vívott meg a VSK, amely találkozót 26-23 arányban meg is nyerte a horvát Eszék ellenében.

A csapat legeredményesebb játékosa a 26 pontig jutó Timofte lett, mellette Szavics, Váradi és Panazan játékát emelte ki Nicolae Istratate edző, bírálta ugyanakkor Sztanicsot: „A szerb játékos csalódást okozott, nem azt nyújtotta, amit elvárunk tőle. Mikor leigazoltuk azt hittük, hogy jobb lesz mint az eltávozott Birtalan vagy Burszacs, de még az ő szintjüket sem üti meg ", méltatlankodott a mester.

Ami a VSK felkészülésének folytatását illeti, az együttes az eredeti program szerint a következő hét végén Tordán lépne pályára a helyi Potaisa, a Nagybányai Minaur valamint a román utánpótlás-válogatott ellen, ám egyelőre még nem biztos, hogy a tornát megrendezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: